ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

AJ Styles: «Θέλω να αγωνιστώ κόντρα στον Orton»


Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο AJ Styles έχει αγωνιστεί κόντρα στα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα του WWE (Chris Jericho, Roman Reigns, John Cena, Dean Ambrose) ωστόσο υπάρχουν πολλοί ακόμη αντίπαλοι για τον "Phenomenal".


Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ESPN ο Styles αναφέρθηκε σε αντιπάλους που θα ήθελε να έχει στο μέλλον και αυτόν που ο ίδιος ξεχωρίζει είναι ο Randy Orton.

Εδώ η σχετική δήλωση του:

"Πάντα λέω ότι όταν μιλάμε για ονειρικούς αγώνες είναι στο χέρι του WWE Universe να αποφασίσει και όχι στο δικό μου. Οι fans αποφασίζουν. Πάντως, υπάρχει κάποιος στο Smackdown που δεν έχω αγωνιστεί ποτέ εναντίον του και σίγουρα θα αντιμετωπίσω στο μέλλον και αυτός είναι ο Randy Orton".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: AJ Styles: «Θέλω να αγωνιστώ κόντρα στον Orton» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top