ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

AJ Styles : "Θέλω αγώνα με τον Shawn Michaels"

Ο WWE World πρωταθλητής, AJ Styles, έδωσε συνέντευξη στο "Sports Illustrated" όπου αναφέρθηκε σε πιθανή αναμέτρηση με τον Shawn Michaels στο επερχόμενο Royal Rumble, αλλά και στην ιστορία  του Ryback που λέει πως ο Vince McMahon ήθελε ο "Big Guy" να διαλύσει, σε αγώνα, τον AJ στην WrestleMania 32.

Για αγώνα με τον "HBK" :

"Θέλω να παλέψω με τον Shawn Michaels στο Royal Rumble. Θα ήθελα πολύ να μάθω από αυτόν, αλλά κανείς δεν ξέρει αν ένας τέτοιος αγώνας θα πραγματοποιηθεί. Αυτή την στιγμή φαίνεται πως κυκλοφορούν αρκετές φήμες όμως δεν ξέρω τίποτα παραπάνω απ' ότι εσείς. Μία τέτοια αναμέτρηση θα ήταν ονειρική".

Για την ιστορία του Ryback :

"Η ιστορία με τον Ryback ίσως αληθεύει και ήταν στο μυαλό του Vince για κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν για εμένα ο Vince πριν έρθω στο WWE, ωστόσο έχω την εντύπωση πως άλλαξε γνώμη σχετικά γρήγορα μετά το ντεμπούτο μου. Το καταλαβαίνω αυτό, μου έχει συμβεί πολλές φορές στην ζωή μου να αλλάξω την γνώμη κάποιου σχετικά με τις ικανότητές μου. Δεν είμαι θυμωμένος με τον Ryback. Δεν είμαι θυμωμένος ούτε με τον Vince McMahon αν όντως είχε πει κάτι τέτοιο. Οι απόψεις ποικίλουν και αλλάζουν".

Item Reviewed: AJ Styles : "Θέλω αγώνα με τον Shawn Michaels" Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top