ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Θα δούμε όντως αγώνα ανάμεσα σε AJ Styles και Shawn Michaels;


Πριν λίγες μέρες ο AJ Styles δήλωσε ότι θα ήθελε να τεθεί αντιμέτωπος με τον Shawn Michaels, ενώ οι φήμες για αναμέτρηση τους στο επερχόμενο Royal Rumble δίνουν και παίρνουν εδώ και κάποιες μέρες.


Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να συμβεί πράγματι κάτι τέτοιο; Ο Shawn Michaels έχει μείνει εκτός ρινγκ εδώ και επτά χρόνια, κάτι το οποίο αποτελεί σαφέστατα ανασταλτικό παράγοντα στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου dream ματς.

Παράλληλα, ο HBK φαίνεται ότι μένει πιστός στη συνταξιοδότηση του, καθώς θεωρεί ότι ο τελευταίος του αγώνας ήταν αυτός που ήθελε κόντρα στον Undertaker.

Αυτά πάντως δεν εμποδίζουν τους pro wrestling fans να ελπίζουν πάντα στη μυθική κόντρα ανάμεσα στου δύο Superstars, οι οποίοι θεωρούνται από πολλούς οι καλύτεροι performers της εποχής τους. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Royal Rumble θα λάβει χώρα στο San Antonio, την ιδιαίτερα πατρίδα του Michaels και αυτό αφήνει πάντα ανοιχτό ένα μικρό παράθυρο για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα δούμε όντως αγώνα ανάμεσα σε AJ Styles και Shawn Michaels; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top