ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Τραυματισμός για την Becky Lynch - άκυρος ο αγώνας της με την Bliss


Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Smackdown Live. Λίγο πριν το Backlash ο αγώνας ανάμεσα σε Randy Orton και Bray Wyatt δεν έλαβε χώρα εξαιτίας προβλήματος του "Viper", ενώ τώρα λίγες ώρες πριν το No Mercy, εξαιτίας τραυματισμού της Becky Lynch, ακυρώνεται ο αγώνας της με την Alexa Bliss.


Δεν υπάρχει ακόμη κάποια ενημέρωση σχετικά με τον τραυματισμό της πρωταθλήτριας, ούτε βέβαια και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

Το σίγουρο είναι ότι ο τραυματισμός της Lynch συνέβη τις τελευταίες 2-3 μέρες καθώς εκείνη αγωνίστηκε κανονικά στο τελευταίο Smackdown Live. Αυτό το οποίο περιμένουμε να δούμε είναι το κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός της και το αν υπάρχει πιθανότητα ο τραυματισμός αυτός να της στερήσει τον τίτλο της.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τραυματισμός για την Becky Lynch - άκυρος ο αγώνας της με την Bliss Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top