ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Billy Corgan: Η Dixie Carter είπε ψέμματα για το WWE


Το σήριαλ με τη δικαστική διαμάχη του Billy Corgan με την Dixie Carter και το TNA καλά κρατεί, με τον Corgan να υποστηρίζει πως η Dixie είπε ψέμματα στους παλαιστές για την ανάμειξη του WWE στις διαπραγματεύσεις για την πώληση του promotion.

Οι δικηγόροι του Corgan υποστηρίζουν πως η Dixie του αρνήθηκε οποιαδήποτε συζήτηση με το WWE αλλά σε μια συνάντηση με όλο το ρόστερ του TNA παρουσίασε διαφορετική ιστορία.

Τα έγγραφα της υπόθεσης αποκαλύπτουν πως ο Corgan κάλυψε οικονομικά το TNA ορισμένες φορές όταν το είχε ανάγκη και συμφώνησε σε κάποιους όρους με την Dixie Carter, τους οποίους όμως δεν τήρησε η Dixie.

Τα έγγραφα δείχνουν επίσης πως ο Corgan κατηγορεί το TNA για παραβίαση συμβολαίου και διεκδικεί ολοκληρωτικό έλεγχο του promotion.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Billy Corgan: Η Dixie Carter είπε ψέμματα για το WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top