ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Bobby Lashley: Προτιμώ να παίξω με τον Fedor παρά για τον τίτλο


Εκτός από ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του ΤΝΑ, o Bobby Lashley είναι και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Heavyweight κατηγορίας του Bellator MMA. Ο τίτλος δε φαίνεται να τον παρακινεί όμως.

Ο Lashley, ο οποίος συνδυάζει pro-wrestling με MMA επιτυχημένα εδώ και αρκετά χρόνια, μίλησε για τους στόχους του στο Bellator και δήλωσε πως τα χρήματα τον ενδιαφέρουν περισσότερο από τον τίτλο, παρά το γεγονός ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Heavyweights του promotion.

"Στην τελική όλα γίνονται για τα χρήματα. Αν μου έδιναν ευκαιρία για τον τίτλο ή αγώνα με τον Fedor Emelianenko, θα πήγαινα για τον Fedor. Όσον αφορά έναν αγώνα εναντίον του Kongo, τα λεφτά είναι σημαντικά. Αν το να κερδίσω τον τίτλο σημαίνει περισσότερα λεφτά, τότε θα πάω για τον τίτλο."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Bobby Lashley: Προτιμώ να παίξω με τον Fedor παρά για τον τίτλο Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top