ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Bound For Glory 2016: Δεν τον ρίχνει κανείς

Ο Lashley έχει στρογγυλοκαθίσει στον θρόνο του TNA και δε λέει να κατέβει, αφού ούτε ο EC3 κατάφερε να τον ρίξει. Τα έβαλε με τον Mike Bennett ο Cody Rhodes. Η τρέλα και οι Hardys βασίλευσαν στο The Great War. Ιστορική βραδιά για την Gail Kim. Πρώτος Grand Champion ο Aron Rex.

O DJ Z υπερασπίστηκε το X-Division Championship στον πρώτο αγώνα του PPV κόντρα στον Trevor Lee. Και οι δύο παλαιστές έκαναν πολλές εντυπωσιακές κινήσεις αλλά ο DJ Z ήταν καλύτερος και παρέμεινε πρωταθλητής.

Ακολούθησε το 10 Man Gauntlet Battle Royal για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή του TNA World Heavyweight Championship. Συμμετείχαν οι Jessie Godderz, Rockstar Spud, Braxton Sutter, Robbie E, Eli Drake, Baron Dax, Basile Baraka, Grado, Mahabali Shera και Tyrus. Νικητής αναδείχθηκε ο Eli Drake βγάζοντας ταυτόχρονα τον Godderz και τον Tyrus.

O Moose μπήκε φουριόζος στον πρώτο του αγώνα σε PPV έχοντας ολόκληρη ομάδα Football για την είσοδό του και κέρδισε τον Mike Bennett.

O Aron Rex και ο Eddie Edwards οδηγήθηκαν στους κριτές για την ανάδειξη του πρώτου Grand Champion. Ο ένας κριτής έδωσε τη νίκη στον Edwards και οι άλλοι δύο στον Rex, με αποτέλεσμα ο Rex να κερδίσει με πλειοψηφική απόφαση.

Για την ένταξη της Gail Kim στο Hall Of Fame επέστρεψαν οι Christy Hemme, Taryn Terrell και Awesome Kong και μαζί με την Dixie Carter κάλεσαν την τιμώμενη Knockout, η οποία δήλωσε ότι είναι μεγάλη της τιμή αυτή η εκδήλωση και ευχαρίστησε όλους όσους την έχουν βοηθήσει.

Το The Great War μεταξύ των Hardys και της Decay ήταν η αποθέωση της τρέλας. Οι Hardys έκαναν είσοδο με την Reby Hardy να παίζει ζωντανά πιάνο. Ο αγώνας οδηγήθηκε στα παρασκήνια. Ο Jeff Hardy λούστηκε με τα νερά της λίμνης της αναγέννησης και άλλαξε πολλές μορφές. Ο Matt Hardy και ο Abyss πάλεψαν στο δρόμο και έπειτα στην καρότσα ενός αγροτικού. Αργότερα επέστρεψαν στο ρινγκ. Ο Abyss πέρασε μέσα από συρματόπλεγμα και καρφιά. Τη νίκη πήραν οι Hardys με Swanton Bomb του Brother Nero στον Crazzy Steve από σκάλα πάνω σε δύο τραπέζια. Με αυτόν τον τρόπο κατέκτησαν το TNA World Tag Team Championship.

O Mike Bennett προσπάθησε να βοηθήσει τη Maria, η Allie δεν έκανε καλά τη δουλειά της όμως και η Gail Kim κέρδισε τη Maria για να γίνει Knockouts Champion για 6η φορά. O Bennett εκνευρισμένος είπε ότι θα σταματήσει το show και τότε εμφανίστηκε ο Cody και η Brandi Rhodes, οι οποίοι πέταξαν εκτός ρινγκ τον Bennett και τη Maria.

Το ταξίδι του EC3 προς το TNA World Heavyweight Championship τράκαρε πάνω στον Lashley. O "Destroyer" δεν πτοήθηκε από την επιθετικότητα του EC3 και με spear από το δεύτερο σκοινί πήρε τη νίκη και παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion.

Αποτελέσματα Bound For Glory 2016

- O DJ Z κέρδισε τον Trevor Lee (παρέμεινε X-Division Champion)
- O Eli Drake κέρδισε τους Jessie Godderz, Rockstar Spud, Robbie E, Braxton Sutter, Tyrus, Basile Baraka, Baron Dax, Grado και Mahabali Shera
- O Moose κέρδισε τον Mike Bennett
- O Aron Rex κέρδισε τον Eddie Edwards με πλειοψηφική απόφαση (νέος Grand Champion)
- Οι Hardys κέρδισαν την Decay (νέοι TNA World Tag Team Champions)
- H Gail Kim κέρδισε τη Maria Kanellis-Bennett (νέα Knockouts Champion)
- O Lashley κέρδισε τον EC3 (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Bound For Glory 2016: Δεν τον ρίχνει κανείς Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top