ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Bray Wyatt: «Έρχεται η ώρα μου για τον τίτλο»


Εδώ και τρία χρόνια στο WWE ο Bray Wyatt έχει αγωνιστεί σε πολλούς μεγάλους αγώνες κόντρα σε τεράστιους Superstars, ωστόσο οι νίκες του παραμένουν ελάχιστες.


Ο "Eater of Worlds" έχει ηττηθεί στα σημαντικά του feuds με τους Undertaker, John Cena και Roman Reigns, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά σε singles ματς για κάποιον τίτλο. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μοναδική του συμμετοχή σε title ματς ήταν σε ένα multi-man Ladder ματς για το WWE Championship, όπου και εκεί φυσικά δεν στέφθηκε νικητής.

Ωστόσο, τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει μετά το brand split και είναι βέβαιο ότι η κατάκτηση ενός μεγάλου τίτλου είναι θέμα χρόνου για τον αρχηγό της Wyatt Family, όπως διαβεβαίωσε και ο ίδιος. Εδώ οι δηλώσεις του:

"Θέλω να τονίσω ότι σέβομαι τον AJ Styles. Είναι ένας εξαιρετικός παλαιστής που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο. Είναι εντυπωσιακός και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ωστόσο, δεν φοβάμαι κανέναν θνητό. Φοβάμαι μόνο τον Θεό και ο AJ σίγουρα δεν είναι. Επομένως, ξέρω ότι αν βρεθώ απέναντι του θα του πάρω τον τίτλο. Η ώρα μου πλησιάζει, το νιώθω και το ίδιο νιώθουν όλοι οι fans του WWE".

Item Reviewed: Bray Wyatt: «Έρχεται η ώρα μου για τον τίτλο» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top