ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Brock Lesnar-Bill Goldberg: Ποιος θα νικήσει;


Εδώ και βδομάδες γνωρίζαμε ότι σύντομα θα παρακολουθούσαμε αγώνα ανάμεσα σε Brock Lesnar και Bill Goldberg και στο τελευταίο RAW αυτό επαληθεύτηκε από τον πρώην WCW World Champion.


Το μεγάλο ερώτημα σχετικά με την αναμέτρηση αυτή είναι φυσικά ένα: Ποιος από τους δύο θα στεφθεί νικητής. Για πολλούς, ο αγώνας ανάμεσα στους δύο τεράστιους Superstars είναι αμφίρροπος, ωστόσο για τους ιθύνοντες του WWE τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

Ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα πάρει ακόμη μεγαλύτερο push, πράγμα που το WWE θα θελήσει να εκμεταλλευτεί. Επομένως, η επιλογή των ανθρώπων της εταιρίας είναι νίκη του Lesnar, καθώς ενδεχόμενη ήττα του θα "πλήγωνε" το momentum του και θα τον έκανε πιο "τρωτό" αντίπαλο.

Από την άλλη πλευρά, η νίκη του Goldberg σεναριακά δεν θα είχε κάποια λογική εκτός αν το WWE κατάφερνε να τον κρατήσει τουλάχιστον μέχρι την Wrestlemania, κάτι τουλάχιστον δύσκολο.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Brock Lesnar-Bill Goldberg: Ποιος θα νικήσει; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top