ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Ο Chris Jericho για τον CM Punk και τον Goldberg


Ο Chris Jericho πρόσφατα εμφανίστηκε στο podcast του Chael Sonnen όπου μίλησε για διάφορα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των σκέψεών του για το μέλλον του CM Punk και το πως η αρνητική ατμόσφαιρα του WCW έκανε τον Bill Goldberg ακόμα πιο δύσκολο στο να δουλέψει κανείς μαζί του.

Όταν ρωτήθηκε για το τι φυλάσσει το μέλλον για τον Punk, ο Jericho είπε ότι πιστεύει πως ο Punk θα παλέψει ξανά και στο τέλος ίσως ασχοληθεί με τον σχολιασμό αγώνων MMA.

"Πιστεύω, αν βάλω τον εαυτό μου στην θέση του, και υπάρχει πολύ κράξιμο για την ανάμειξή του στις MMA, συν το γεγονός ότι έχασε τόσο γρήγορα, ήταν κάπως ντροπιαστικό για αυτόν. Και θεωρώ πως θα θέλει να το ξαναδοκιμάσει απλά για να δείξει στον κόσμο ότι δεν θα πέσει με αυτόν τον τρόπο, έτσι πιστεύω ότι πιθανόν θα παλέψει ξανά, είτε στο UFC είτε οπουδήποτε αλλού. Και πιθανώς θα παλέψει ξανά και ξανά μέχρι να κερδίσει. Και τότε, όταν κερδίσει, ίσως μάθει από αυτό και κερδίσει περισσότερο. Ποτέ δεν είχα την εντύπωση ότι ο Punk είναι άτομο της μιας φοράς. Αυτό που πίστεψα ότι θα συμβεί στην πραγματικότητα είναι ότι θα κάνει δυο-τρεις αγώνες στο UFC, είτε κερδίσει, χάσει ή βγει ισοπαλία, και έπειτα θα ασχοληθεί με τον ρόλο του σχολιαστή ή του ρεπόρτερ γιατί τότε, θα μπορεί να το προσεγγίσει από την προοπτική του ότι γνωρίζει πως είναι να βρίσκεσαι στο Οκτάγωνο."

Σχετικά με το αν ο Punk θα επιστρέψει ποτέ στο WWE, ο Jericho δεν απέκλεισε την ιδέα.

"Θα ήταν μεγάλο γεγονός για εκείνον να επιστρέψει στο WWE, αλλά δεν ξέρω αν θα το έκανε. Θέλω να πω, ποτέ μην λες ποτέ. Ο Dusty Rhodes επέστρεψε. Ο Bret Hart επέστρεψε. Είμαι σίγουρος ότι, σε κάποια φάση, θα επιστρέψει."

Πάνω στο θέμα του Goldberg, ο Jericho ισχυρίστηκε ότι η αρνητική κουλτούρα του WCW ήταν αυτό που έκανε τον Goldberg δύσκολο στο να δουλέψει κανείς μαζί του. Επίσης, ο Jericho ισχυρίστηκε πως ο Goldberg ήταν το ίδιο δημοφιλής με τον Steve Austin και τον Rock ήταν η δημοτικότητα του Goldberg ήταν στο ζενίθ της.

"Όταν ο Bill ήρθε αρχικά ήταν ειλικρινά ένας πολύ καλός τύπος, αλλά το WCW έθρευε την πίκρα και την εχθρότητα. Ήταν λίγο πολύ η ατμόσφαιρα εκεί. Και ως καινούριος, φέρεσαι όπως φέρονται όλοι στην κορυφή και όλοι οι κορυφαίοι φέρονταν σαν μ*λάκες και πιστεύω οτι Bill θεώρησε ότι έτσι πρέπει να φέρεται. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Bill, για το χρονικό πλαίσιο 1998-αρχές 1999, ήταν από τους μεγαλύτερους αστέρες στο wrestling. Ήταν το ίδιο δημοφιλής με τον Steve Austin και τον The Rock εκείνον τον καιρό. Διήρκεσε το ίδιο; Μάλλον όχι, αλλά οι άνθρωποι ξεχνάνε.

Ο Jericho συνέχισε, "ήταν ο πρώτος του είδους του, ένας τύπος που δεν είχες ξαναδεί, ένα φρικιό της φύσης, που είχε αυτό το πραγματικό, ωμό ταλέντο, και ήταν απλά στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, όταν το WCW ήταν στην κορυφή και απλά βοήθησε στο να τους πάει ακόμα ψηλότερα. Αλλά αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι δεν θα δούμε ξανά. Έτσι μερικές φορές ίσως ξεχνάνε το πόσο δημοφιλής ήταν και πόσο over ήταν με το κοινό, έτσι είχε αρκετή φάση το να βρίσκεσαι εκεί πίσω και να τον βλέπεις αλλά ηταν επίσης μερικές φορές λίγο μπελάς όταν, όπως είπα, φερόταν με τον τρόπο που φερόταν, τουλάχιστον προς εμένα, αλλά, έγινε ο,τι έγινε, έχει λήξει το θέμα τώρα. Αλλά, όπως είπα, κανείς στο WCW δεν ήταν βοηθητικός ή φιλικός αυτόν τον καιρό από την κορυφή μέχρι τον πάτο λόγω της ατμόσφαιρας. Και αυτός είναι ο λόγος που το WCW δεν υπάρχει πια."

H/T: Wrestling Inc. (συνέντευξη στα Αγγλικά)

Item Reviewed: Ο Chris Jericho για τον CM Punk και τον Goldberg Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top