ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Chris Jericho: Γιατί έμεινε εκτός του αγώνα για το Universal Championship;


Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαμε αναφέρει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για πιθανή ανάμιξη του Chris Jericho στον αγώνα για το Universal Championship στο Hell in a Cell.


Οι πληροφορίες ήθελαν τον "Y2J" να συμμετέχει στο PPV και στον αγώνα για τον τίτλο εναντίον των Seth Rollins και Kevin Owens, ωστόσο οι ιθύνοντες του WWE άλλαξαν τα σχέδια τους μάλλον εξαιτίας της πιθανής αποχώρησης του Jericho μετά το Hell in a Cell.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι ακόμη και τώρα δεν θεωρείται απίθανη η εμφάνιση του Jericho στον αγώνα για το Universal Championship, ακόμη και σε ρόλο special guest referee.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Chris Jericho: Γιατί έμεινε εκτός του αγώνα για το Universal Championship; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top