ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Στο πλευρό των Cleveland Cavaliers ο Undertaker


Οι Cleveland Cavaliers άρχισαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο NBA με νίκη και ο Undertaker βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τους πρωταθλητές.

Πολλοί παίκτες των Cavaliers είναι pro wrestling fans, αφού έχουμε δει πολλές φορές τον Kevin Love να κρατάει ζώνη του WWE και τον Lebron James να φοράει μπλούζες από παλαιστές όπως ο Undertaker και ο Ultimate Warrior.

O Undertaker βρέθηκε στην Quicken Loans Arena και συνάντησε μερικούς από τους παίκτες των πρωταθλητών. Αργότερα, έβαλε κανονικά ρούχα και σαν Mark Calaway παρακολούθησε τον αγώνα κόντρα στους New York Knicks.


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Στο πλευρό των Cleveland Cavaliers ο Undertaker Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top