ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλα σχέδια για την Dana Brooke μετά το Hell in a Cell


Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι του WWE ανέκαθεν πόνταραν πολλά στην Dana Brooke και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο την τοποθέτησαν στο πλευρό της πρωταθλήτριας Charlotte.


Με αυτόν τον τρόπο οι υπεύθυνοι της εταιρίας έδωσαν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο στην Brooke, η οποία φαίνεται ότι έχει κερδίσει τη συμπάθεια του WWE Universe.

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα σε εκείνη και την Charlotte και αυτό θα είναι το σημείο στο οποίο η Brooke θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της για να αποδείξει την αξία της. Το πιο πιθανό, όπως έχει ήδη ειπωθεί, είναι να κοστίσει εκείνη τον τίτλο στην Charlotte, ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια η Sasha Banks και έτσι να οδηγηθούμε σε feud ανάμεσα σε Brooke και Charlotte. 


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Μεγάλα σχέδια για την Dana Brooke μετά το Hell in a Cell Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top