ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Επίθεση με μαχαίρι στον Del Rio!


Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά τις τελευταίες μέρες καθώς μετά την επίθεση που γνώρισε ο Jamie Noble πρόσφατα, ο πρώην WWE Superstar Alberto Del Rio έζησε ένα αντίστοιχο τρομακτικό περιστατικό.


Μόλις χθες (3/10) ενημερώσαμε ότι ο Μεξικανός παλαιστής δεν εμφανίστηκε σε PPV του AAA, ωστόσο φαίνεται ότι ο λόγος της απουσίας του ήταν κάτι παραπάνω από δικαιολογημένος.

Σύμφωνα λοιπόν με δική του δημοσίευση στο Instagram, ο Del Rio δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μετά από δείπνο που είχε σε εστιατόριο. Ο Μεξικανός αποκόμισε πολλές πληγές κυρίως στα χέρια, όπως έδειξε και ο ίδιος με φωτογραφίες που ανέβασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι δεν διέτρεξε κάποιο σοβαρό κίνδυνο, καθώς του παρασχέθηκαν γρήγορα ιατρικές υπηρεσίες και γλίτωσε τα χειρότερα, ενώ ο Del Rio δήλωσε ότι δεν ήθελε να απογοητεύσει τους θεατές και ζήτησε συγνώμη για την απουσία του.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επίθεση με μαχαίρι στον Del Rio! Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top