ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Dolph Ziggler: Θα λάβει τέλος η καριέρα του στο No Mercy;


Ο Dolph Ziggler θα δώσει τον σημαντικότερο αγώνα της καριέρας του αυτή την Κυριακή στο No Mercy εναντίον του The Miz για το Intercontinental Championship καθώς αν ηττηθεί θα πρέπει να βάλει τέλος στην καριέρα του στο WWE.


Σύμφωνα με τον Bryan Alvarez του Wrestling Observer, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα την Κυριακή να δούμε τον τελευταίο αγώνα του "Showoff".

Στο MLV Radio και στο podcast του Ric Flair αναφέρθηκε ότι οι ιθύνοντες του WWE θέλουν να δώσουν σημαντικό ρόλο στον Dolph Ziggler στην παραγωγή του προγράμματος, έναν ρόλο που είχαν πολλοί πρώην παλαιστές στο παρελθόν.

Επομένως, δεν είναι καθόλου απίθανο ο 36χρονος Superstar να κρεμάσει τις μπότες του μετά το No Mercy και να αναλάβει νέο ρόλο στα backstage.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Dolph Ziggler: Θα λάβει τέλος η καριέρα του στο No Mercy; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top