ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Goldberg εναντίον Lesnar και επίσημα στο Survivor Series


Το γνωρίζαμε εδώ και βδομάδες ότι θα συμβεί και σήμερα αυτό επισημοποιήθηκε. Στο Survivor Series ο Bill Goldberg θα αγωνιστεί ξανά στο WWE και αντίπαλος του θα είναι ο Brock Lesnar σε μία ρεβάνς του αγώνα τους πριν 12 ολόκληρα χρόνια στην Wrestlemania XX.


Το promotion ενημέρωσε το WWE Universe μέσω της επίσημης σελίδας του στο Twitter και πλέον ξέρουμε ότι στις 20 Νοεμβρίου ο πρώην WCW Champion θα επιστρέψει στη δράση εναντίον του ασταμάτητου Brock Lesnar.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το WWE έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι φήμες περί επιστροφής του Goldberg εντάθηκαν από τότε που ανακοινώθηκε η παρουσία του στο WWE 2K17 αρκετούς μήνες πριν.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Goldberg εναντίον Lesnar και επίσημα στο Survivor Series Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top