ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Στο Hall of Fame του WWE ο Goldberg;


Η επιστροφή του Bill Goldberg στο WWE ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα μεγάλα highlights για το promotion μέσα στο 2016.


Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί να βρίσκεται στα 51 του, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μία μυθική φυσιογνωμία και ένας από τους σημαντικότερους παλαιστές των τελευταίων είκοσι ετών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιθύνοντες του WWE, σύμφωνα με το SportsKeeda.com, θέλουν να τον εντάξουν στο Hall of Fame του 2017, μία μέρα πριν την Wrestlemania 33 στο Ορλάντο.

Ο Goldberg θα αγωνιστεί εναντίον του Brock Lesnar σύντομα, μάλλον στο Survivor Series, ενώ υπάρχει η σκέψη από τους ανθρώπους της εταιρίας να αγωνιστεί εκείνος και στην Wrestlemania, αν και αυτό φαίνεται προς το παρόν αδύνατο.
Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Στο Hall of Fame του WWE ο Goldberg; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top