ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Hell In A Cell 2016: Βασίλισσα στο κλουβί

Η Charlotte έγραψε ιστορία μέσα στη Βοστόνη στο πρώτο γυναικείο Hell In A Cell Match κερδίζοντας τη Sasha Banks για να γίνει για τρίτη φορά Women's Champion. Κέρδισε με βοήθεια του Jericho ο Owens. Παρέμεινε US Champion ο Roman Reigns. Πέτυχε τον στόχο του ο Brian Kendrick. Γλύτωσε στο παρά τρίχα η New Day.

Kick Off

Ο αγώνας του Kick Off ήταν ένα Cruiserweight Six Man Tag Team Match στο οποίο οι Sin Cara, Lince Dorado και Cedric Alexander κέρδισαν τους Ariya Daivari, Tony Nese και Drew Gulak.

PPV

Το Hell In A Cell του Roman Reigns με τον Rusev άνοιξε το PPV. O Rusev έκανε καλή δουλειά, προσπάθησε με αλυσίδα να αποτελειώσει τον Reigns αλλά ο US Champion του έκανε spear πηδώντας πάνω από τα σκαλιά για να πάρει τη νίκη.


Η Bayley συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στην κόντρα της με την Dana Brooke κερδίζοντάς την με Bayley To Belly.


Μπορεί ο Karl Anderson να ηττήθηκε σε δύο συνεχόμενα RAW, αλλά στο Hell In A Cell μαζί με τον Luke Gallows αντέστρεψαν την κατάσταση και κέρδισαν τους Enzo Amore και Big Cass.


O Chris Jericho έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο Hell In A Cell του Kevin Owens με τον Seth Rollins. O "Y2J" βρήκε τρόπο να εισχωρήσει στο κελί και έκανε δύσκολη τη ζωή του Rollins. O "Architect" προσπάθησε να υπερκεράσει το αριθμητικό πλεονέκτημα των αντιπάλων του αλλά δεν τα κατάφερε κι ο Owens παρέμεινε Universal Champion. Ενώ ο Owens αποχωρούσε ο Jericho επέστρεψε στο ρινγκ και έκανε Codebreaker στον Rollins.


Ο Brian Kendrick προσποιήθηκε ότι τραυματίστηκε στο γόνατό του με αποτέλεσμα να έρθει κοντά του ο TJ Perkins. Τότε ο Kendrick του έριξε κουτουλιά και τον ανάγκασε να κάνει tap out για να γίνει ο νέος Cruiserweight Champion.


O Sheamus και ο Cesaro βρήκαν τα πατήματά τους σαν ομάδα και έφτασαν κοντά στο να κλέψουν τους Tag Team τίτλους από τη New Day αλλά ο Kofi Kingston έσωσε τη New Day αφού έκανε Trouble In Paradise στον Sheamus εκτός ρινγκ και προκάλεσε το DQ, ενώ ο Xavier Woods ήταν έτοιμος να κάνει tap out στο Sharpshooter του Cesaro.


Η Charlotte επιτέθηκε στη Sasha Banks πριν κατέβει το κελί και ο αγώνας τους ξεκίνησε εκτός κελιού. Η Charlotte πέρασε τη Sasha μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών. Η RAW Women's Champion τοποθετήθηκε σε φορείο αλλά επέστρεψε στο κελί. Οι δυο superstars χρησιμοποίησαν τραπέζια και καρέκλες σε έναν πολύ ωραίο αγώνα. Η Charlotte χάλασε το πάρτυ στην πόλη της Βοστόνης καθώς αφού έριξε τη Sasha δύο φορές σε τραπέζι το οποίο δεν έσπασε έκανε το pin και έγινε για τρίτη φορά Women's Champion, παγώνοντας την πατρίδα της Sasha Banks.


Αποτελέσματα Hell In A Cell 2016

- Οι Sin Cara, Lince Dorado & Cedric Alexander κέρδισαν τους Tony Nese, Drew Gulak & Ariya Daivari
- O Roman Reigns κέρδισε τον Rusev (παρέμεινε United States Champion)
- H Bayley κέρδισε την Dana Brooke
- Οι Luke Gallows & Karl Anderson κέρδισαν τους Enzo Amore & Big Cass
- O Kevin Owens κέρδισε τον Seth Rollins (παρέμεινε Universal Champion)
- O Brian Kendrick κέρδισε τον TJ Perkins (νέος Cruiserweight Champion)
- Οι Sheamus & Cesaro κέρδισαν τη New Day με DQ (η New Day παρέμεινε RAW Tag Team Champions)
- H Charlotte κέρδισε την Sasha Banks (νέα RAW Women's Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Hell In A Cell 2016: Βασίλισσα στο κλουβί Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top