ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Σκέψεις για γυναικείο Hell In A Cell Match


H Sasha Banks επανέκτησε το Women's Championship από τη Charlotte στο RAW και λογικά θα γίνει ρεβάνς στο Hell In A Cell, με το WWE να σκέφτεται να βάλει τις δύο superstars μέσα στο κλουβί.

Η άνοδος που σημειώνεται από το γυναικείο wrestling και οι συνεχόμενες ματσάρες που προσφέρουν η Sasha Banks με τη Charlotte έχουν βάλει τους ιθύνοντες σε σκέψεις για έναν ιστορικό αγώνα στο επερχόμενο αποκλειστικό PPV του RAW.

Για το Hell In A Cell έχει ήδη κανονιστεί Hell In A Cell Match μεταξύ Roman Reigns και Rusev για το US Championship. Λογικά μέσα στο κλουβί θα διεκδικηθεί και το Universal Championship. Ο αγώνας που θα φέρει όμως την επανάσταση αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα είναι το Hell In A Cell Match της Sasha με τη Charlotte για το RAW Women's Championship.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Σκέψεις για γυναικείο Hell In A Cell Match Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top