ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Ποια ήταν τα αρχικά πλάνα για το γυναικείο Hell In A Cell;


Το πρώτο γυναικείο Hell In A Cell Match στην ιστορία του WWE ανάμεσα στη Charlotte και την Sasha Banks έβγαλε νικήτρια την πρώτη, κάτι που εξέπληξε αρκετό κόσμο.

Τα παρασκηνιακά νέα δείχνουν ότι αυτό δεν ήταν το αρχικό πλάνο. Το σχέδιο ήταν να κρατήσει τον τίτλο η Sasha Banks, αλλά ο Vince McMahon άλλαξε την απόφαση την τελευταία στιγμή. Φαίνεται να υπάρχει λόγος πίσω από αυτήν την απόφαση, ο οποίος όμως δεν έχει γίνει γνωστός.

Αυτή ήταν η 4η αλλαγή του συγκεκριμένου τίτλου τους τελευταίους 3 μήνες, με τις δύο superstars να είναι οι μοναδικές που τον έχουν κρατήσει.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ποια ήταν τα αρχικά πλάνα για το γυναικείο Hell In A Cell; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top