ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Impact Wrestling 13/10/2016: Ένα βήμα μακριά

Ένα βήμα ακόμα έχουν να κάνουν ο Lashley και ο Moose. Να κερδίσουν ο ένας τον άλλο την επόμενη εβδομάδα. Στο παρατρίχα παρέμεινε Grand Champion ο Aron Rex. Κέρδισε τον Mike Bennett ο Cody.


O Eddie Edwards είπε ότι είναι διατεθημένος να υπερασπίζεται τον τίτλο του οποιαδήποτε στιγμή. Ο Lashley μπήκε στο ρινγκ και του επιτέθηκε και φώναξε διαιτητή για να αρχίσει ο αγώνας αλλά ήρθαν ο Moose και ο EC3 για να σώσουν τον Edwards.

O Billy Corgan αποφάσισε πως για να πάρει ρεβάνς ο Lashley θα πρέπει να κερδίσει στο επόμενο επεισόδιο το νικητή του αγώνα Moose vs EC3.

O Jessie Godderz κέρδισε τους δύο πρώτους γύρους αλλά ο Aron Rex με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε να πετύχει το pin στον τρίτο γύρο και να παραμείνει Grand Champion.

Οι Hardys έκαναν promo στο οποίο είπαν πως θα διαγράψουν οποιονδήποτε επιχειρήσει να τους πάρει τα TNA World Tag Team Championships. Οι Tribunal τους επιτέθηκαν πισώπλατα.

Ο Mike Bennett και ο Cody έλυσαν τις διαφορές τους στο ρινγκ με τον Cody να παίρνει τη νίκη στο μεταξύ τους αγώνα.

Προκειμένου να διατηρήσει το X-Division Championship ο DJ Z κέρδισε τον Marshe Rocket.

Στη συνέχεια ήρθε η σειρά της Maria από το ζεύγος Bennett να ηττηθεί από την Gail Kim σε No DQ Match για το Knockouts Championship.

Ο Moose ήταν αυτός που πήρε τη νίκη κόντρα στον EC3 στο main event και θα αντιμετωπίσει τον Lashley στο επόμενο επεισόδιο. Ο πρώην TNA World Champion ήρθε στο ρινγκ και είχε staredown με τον επόμενο αντίπαλό του.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 13/10/2016

- O Aron Rex κέρδισε τον Jessie Godderz (παρέμεινε Grand Champion)
- O Cody κέρδισε τον Mike Bennett
- O DJ Z κέρδισε τον Marshe Rocket (παρέμεινε X-Division Champion)
- H Gail Kim κέρδισε τη Maria Kanellis-Bennett (παρέμεινε Knockouts Champion)
- O Moose κέρδισε τον EC3

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 13/10/2016: Ένα βήμα μακριά Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top