ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Impact Wrestling 20/10/2016: Κόντρα ζευγαριών

Η Maria Kanellis την έφερε στην Brandi Rhodes και της επιτέθηκε πισώπλατα στο κλείσιμο του Impact. Υπερασπίστηκε τον παγκόσμιο τίτλο κόντρα στον Cody ο Eddie Edwards. Ο Lashley αναδείχθηκε επόμενος διεκδικητής. Τρεις άγνωστοι κατέφθασαν στο Impact.

O Cody είπε ότι ήρθε η ώρα να κερδίσει έναν παγκόσμιο τίτλο. Ο Eddie Edwards του είπε ότι θα αψηφήσει τις πιθανότητες και θα παραμείνει πρωταθλητής. O Lashley τους διέκοψε και είπε ότι όποιος και να κερδίσει θα γίνει θύμα του. Η μουσική του Moose έπαιξε και άρχισε ο αγώνας του με τον Lashley.

Και οι δύο θηριώδεις παλαιστές έκαναν kick out στα finisher του άλλου. Τελικά ο Lashley βρήκε τον τρόπο να κερδίσει με spear από το δεύτερο σκοινί.

Ο Eli Drake είχε τον Aron Rex σαν καλεσμένο στο Fact Of Life. Τους διέκοψε ο EC3, ο οποίος τα έχωσε στον Drake. Ακολούθησε συμπλοκή με τον Rex και τον Jessie Godderz να μπλέκονται. Αργότερα κανονίστηκε το Drake & Rex vs EC3 & Godderz για την επόμενη εβδομάδα.

Οι Hardys κέρδισαν τους Tribunal για να παραμείνουν TNA World Tag Team Champions. Τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκαν τρεις άγνωστοι με μάσκες. Οι άγνωστοι επιτέθηκαν στους Tribunal και κάρφωσαν το βλέμμα τους στους Hardys. Αργότερα, έστειλαν μήνυμα α λα Anonymous λέγοντας πως αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Η Maria Kanellis-Bennett είπε στην Allie ότι φταίει για ότι έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό. Η Allie της φώναξε ότι φταίει εκείνη. Η Maria διέταξε τη Laurel Vanesse να της επιτεθεί και της είπε ότι την επόμενη βδομάδα θα αντιμετωπίσει τη Laurel.

O Tyrus κανόνισε αγώνα στον Mahabali Shera κόντρα στον Mike Bennett για να αποδείξει την αξία του, αλλά ο Bennett πήρε τη νίκη.

Ο Rockstar Spud ρώτησε τον DJ Z γιατί δεν είναι στο Team X-Gold και ο DJ Z του είπε πως κανείς δεν τον γουστάρει. Ο Spud είπε ότι θα έχει δική του ομάδα στο επόμενο επεισόδιο.

Ο Eddie Edwards κατάφερε να κλέψει τη νίκη από τον Cody μετά από superplex που του έκανε ο τελευταίος. Ο Cody έδωσε το χέρι του στον Edwards. Η Maria Kanellis-Bennett επιτέθηκε πισώπλατα στην Brandi Rhodes και έφυγε μαζί με τον Mike Bennett λέγοντας πως αυτοί είναι το δυναμικότερο ζευγάρι του Impact.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 20/10/2016

- Ο Lashley κέρδισε τον Moose
- Οι Hardys κέρδισαν τους Tribunal (παρέμειναν TNA World Tag team Champions)
- O Mike Bennett κέρδισε τον Mahabali Shera
- O Eddie Edwards κέρδισε τον Cody (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 20/10/2016: Κόντρα ζευγαριών Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top