ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Impact Wrestling 27/10/2016: Δεν θέλει ξένους ο Lashley

O Lashley επιτέθηκε στον Cody μετά το main event του επεισοδίου κι έκανε ξεκάθαρο ότι δεν τον θέλει στο TNA. Νέα πρόκληση για τους Hardys. Δεν βγήκαν σε καλό οι ηρωισμοί της Allie. Άψογη συνεργασία Eli Drake - Aron Rex.

Ο Aron Rex συνεργάστηκε άψογα με τον Eli Drake και πήραν τη νίκη κόντρα στον EC3 και τον Jessie Godderz.

O Grado ντύθηκε Bro-Man και μπήκε με τον Robbie E στο ρινγκ, αλλά δέχτηκαν επίθεση από τους τρεις άγνωστους μασκοφόρους.

Ο Rockstar Spud συμμάχησε με την Decay για να αντιμετωπίσει τους DJ Z, Braxton Sutter και Mandrews αλλά απέτυχε.

Η υπογραφή του συμβολαίου του Eddie Edwards με τον Bobby Lashley παραλίγο να ξεφύγει αλλά οι δυο superstars θυμήθηκαν ότι το TNA απαγόρευσε οποιαδήποτε σωματική διαμάχη μεταξύ τους μέχρι τον αγώνα.

Η Allie δεν έκανε πίσω από τον αγώνα της με την Laurel Vanness και το πλήρωσε αφού ηττήθηκε.

Οι Hardys γιόρτασαν το Halloween στην έπαυλή τους με διάφορα παιδάκια να τους επισκέπτονται και τον Jeff να ντύνεται Itchweed. Ένα παιδάκι τους έφερε ένα τάμπλετ με ένα μήνυμα από τους άγνωστους μασκοφόρους που τους προκάλεσαν σε αγώνα για τους ομαδικούς τίτλους.

Ο Cody και η Brandi Rhodes κέρδισαν τον Mike Bennett και τη Maria Kanellis-Bennett. Στα παρασκήνια ο Lashley επιτέθηκε στον Cody και είπε ότι κανείς δεν έρχεται στο TNA χωρίς την άδειά του.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 27/10/2016

- Οι Aron Rex & Eli Drake κέρδισαν τους EC3 & Jessie Godderz
- Οι DJ Z, Braxton Sutter & Mandrews κέρδισαν τους Rockstar Spud & Decay
- H Laurel Vanness κέρδισε την Allie
- Οι Cody & Brandi Rhodes κέρδισαν τους Mike Bennett & Maria Kanellis-Bennett


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 27/10/2016: Δεν θέλει ξένους ο Lashley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top