ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Μαχαιρώθηκε ο Jamie Noble


Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Jamie Noble μετά από καβγά στο δρόμο που κατέληξε με τον πρώην Cruiserweight Champion μαχαιρωμένο.

Ένας οδηγός κατηγόρησε τον Noble ότι τον έκλεινε με το αμάξι. Ο Noble ζήτησε συγγνώμη αλλά ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε και οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια. Τότε βγήκαν άλλοι δύο από το αμάξι του άγνωστου άντρα και τον μαχαίρωσαν δύο φορές. Έπειτα, εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Τα επείγοντα ειδοποιήθηκαν έγκαιρα και ο Noble δέχτηκε την απαραίτητη βοήθεια. Η ζωή του δε βρίσκεται σε κίνδυνο και παραμένει στο νοσοκομείο, αλλά όχι στα επείγοντα περιστατικά.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Μαχαιρώθηκε ο Jamie Noble Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top