ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Kevin Owens-Seth Rollins: Για ποιο λόγο θα αγωνιστούν σε HIAC ματς;


Στο Hell in a Cell οι Kevin Owens και Seth Rollins θα αγωνιστούν ξανά για το WWE Universal Championship και κατά πάσα πιθανότητα στον αγώνα αυτό θα ολοκληρωθεί το feud ανάμεσα στους δύο.


Όπως αναφέραμε και πριν, τα αρχικά πλάνα ήθελαν τον αγώνα τίτλου να είναι ένα triple threat ματς με συμμετοχή επίσης και του Chris Jericho, ωστόσο οι ιθύνοντες του WWE άλλαξαν γνώμη.

Οι άνθρωποι της εταιρίας αρχικά είχαν αποφασίσει να διεξαχθούν οι αγώνες Reigns-Rusev και Banks-Charlotte μέσα σε Hell in a Cell. Όμως, στη συνέχεια ένιωσαν ότι με τον τρόπο αυτό το Universal Championship θα μοιάζει πιο ασήμαντος τίτλος σε σχέση με το US Championship και το Women's Championship και για αυτό όρισαν να πραγματοποιηθεί και ο αγώνας αυτός μέσα στο κελί.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kevin Owens-Seth Rollins: Για ποιο λόγο θα αγωνιστούν σε HIAC ματς; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top