ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Kevin Owens: Φαβορί για να αντιμετωπίσει τον Undertaker στην Wrestlemania


Μπορεί ο John Cena να μοιάζει ο ιδανικός αντίπαλος του Undertaker για την Wrestlemania 33, όμως φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του WWE σκέφτονται να τοποθετήσουν τον Kevin Owens απέναντι στον "Deadman" στο μεγαλύτερο show της χρονιάς.


Αυτή τη στιγμή ο KO είναι ο WWE Universal Champion, κάτι το οποίο όμως μάλλον δεν θα ισχύει και στην Wrestlemania 33 και για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του promotion θέλουν να δώσουν μία μεγάλη ευκαιρία στον Καναδό να δείξει τις ικανότητες του απέναντι στον ζωντανό θρύλο του WWE.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Kevin Owens θα χάσει τον τίτλο του λίγο πριν την Wrestlemania, πιθανότατα στο Royal Rumble. Μάλιστα αυτή τη στιγμή οι φήμες θέλουν τον Brock Lesnar να παίρνει τον τίτλο στα χέρια του και να πηγαίνει εκείνος στην Mania με το Universal Championship.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kevin Owens: Φαβορί για να αντιμετωπίσει τον Undertaker στην Wrestlemania Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top