ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Lucha Underground 12/10/2016: Ανελέητος ο Chavo Guerrero

Ο Chavo Guerrero όχι μόνο έστειλε στο νοσοκομείο τον El Dragon Azteca Jr. αλλά διέλυσε και το γόνατο του Rey Mysterio μετά το main event του επεισοδίου. Υπερασπίστηκε επιτυχημένα το Gift Of The Gods Championship η Sexy Star.


Ο Chavo Guerrero επιτέθηκε με καρέκλα στον El Dragon Azteca Jr. στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο.

Ο Dr. Wagner Jr. έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά και ο Famous B έκανε το pinfall στον αγώνα τους με τον Mascarita Sagrada και τον Son of Havoc.

O Jack Evans είχε τη βοήθεια του Johnny Mundo και του PJ Black αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τη Sexy Star, η οποία κράτησε το Gift Of The Gods Championship στην κατοχή της.

Ο Pentagon Dark, o Chavo Guerrero και ο Rey Mysterio αγωνίστηκαν σε Three Way Match. O Pentagon κέρδισε με Package Piledriver στον Mysterio. Στη συνέχεια ο Chavo επιτέθηκε στον Mysterio με πολλές καρεκλιές στο γόνατο.

Αποτελέσματα Lucha Underground 12/10/2016

- Οι Dr. Wagner Jr. & Famous B κέρδισαν τους Mascarita Sagrada & Son Of Havoc
- H Sexy Star κέρδισε τον Jack Evans (παρέμεινε Gift Of The Gods Champion)
- O Pentagon Dark κέρδισε τους Rey Mysterio και Chavo Guerrero

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 12/10/2016: Ανελέητος ο Chavo Guerrero Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top