ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Lucha Underground 19/10/2016: Εκδίκηση

Η ήττα του Prince Puma από τον Mil Muertes στο πρώτο Ultima Lucha στοίχειωνε τον μασκοφόρο και σε αυτό το επεισόδιο πήρε επιτέλους εκδίκηση. Αντίπαλοι οι Trios Champions. Ένας παλιός γνώριμος τα έβαλε με τον Killshot.

To Dario's Dial Of Doom έβγαλε τον Killshot για αντίπαλο του Matanza Cueto. O Lucha Underground πήρε τη νίκη κόντρα στον τραυματισμένο Killshot. Έπειτα, ήρθε στο ρινγκ ένας άγνωστος, ο οποίος ήταν συμπολεμιστής του Killshot και του επιτέθηκε.

Ο Dario Cueto έβαλε τον Fenix, τον Aerostar και τον Drago αντιπάλους, με το νικητή να μπαίνει εικοστός στο Aztec Warfare και τους ηττημένους να αποκλείονται από τον αγώνα. Αυτός που πήρε τη νίκη ήταν ο Drago κάνοντας το pin στον Aerostar.

Ο Johnny Mundo πρόσφερε στον Dario Cueto τα 100.000 δολάρια που είχε κερδίσει στις αρχές του Lucha Underground, αν και έλειπαν μερικά δολάρια, προκειμένου να του δώσει αγώνα για το Gift Of The Gods Championship. O Dario ικανοποίησε το αίτημα του Mundo.

O Prince Puma πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερε να κερδίσει με το 630 Splash τον Mil Muertes στον πρώτο τους αγώνα μετά το πρώτο Ultima Lucha.

Ο Rey Mysterio συναντήθηκε με τον Chavo Guerrero Sr. και του είπε πως δεν υπάρχει χώρος στο Lucha Underground και γι' αυτόν και για το γιο του και πως θα πρέπει να μείνει μόνο ένας.

Αποτελέσματα Lucha Underground 19/10/2016

- Ο Matanza Cueto κέρδισε τον Killshot (παρέμεινε Lucha Underground Champion)
- O Drago κέρδισε τους Aerostar και Fenix
- O Prince Puma κέρδισε τον Mil Muertes

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 19/10/2016: Εκδίκηση Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top