ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Lucha Underground 26/10/2016: Η σιδερογροθιά έδωσε τη λύση

O Johnny Mundo χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να πάρει το Gift Of The Gods Championship από την Sexy Star και τελικά τα κατάφερε. Διακινδυνεύει το μέλλον του στο Lucha Underground ο Rey Mysterio. Μείωσε σε 2-1 ο Texano.

H Ivelisse ηττήθηκε από τον Marty "The Moth" Martinez. Ο αγόρι της επιτέθηκε στον Martinez και τη Mariposa μετά τον αγώνα, αλλά η Ivelisse δε χάρηκε με την ανάμειξή του.

Ευρισκόμενος με την πλάτη στον τοίχο, ο Texano κατάφερε να μειώσει τη σειρά με τον Cage σε 2-1 παίρνοντας τη νίκη με roll up.

O Rey Mysterio ζήτησε από τον Dario Cueto αγώνα με τον Chavo Guerrero, με τον ηττημένο να αναγκάζεται να εγκαταλείψει το Lucha Underground. O Cueto δέχτηκε.

Ο Dario Cueto απέβαλε τους Aerostar, Fenix και Drago από τον αγώνα της Sexy Star με τον Johnny Mundo αλλά όχι το Worldwide Underground. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον PJ Black και τον Jack Evans να αναμειχθούν υπέρ του Mundo. O Mack τα έβαλε μαζί τους για να βοηθήσει τον Sexy Star. Ο Mundo χρειάστηκε τελικά μια σιδερογροθιά που είχε κρύψει για να κερδίσει τη Sexy Star και να γίνει ο νέος Gift Of The Gods Champion.

O Vampiro συνάντησε τον Prince Puma και του είπε να εκδικηθεί τον Mil Muertes για ότι είχε κάνει στον Konan βάζοντάς τον σε φέρετρο.

Αποτελέσματα Lucha Underground 26/10/2016

- Ο Marty "The Moth" Martinez κέρδισε την Ivelisse
- Ο Texano κέρδισε τον Cage
- O Johnny Mundo κέρδισε την Sexy Star (νέος Gift Of The Gods Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 26/10/2016: Η σιδερογροθιά έδωσε τη λύση Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top