ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Lucha Underground 5/10/2016: Με τη βοήθεια του Mil Muertes

Ο Prince Puma έφτασε πολύ κοντά στο να γίνει Lucha Underground Champion για δεύτερη φορά αλλά ο Mil Muertes τον εμπόδισε. Απειλητικό μήνυμα για τον Killshot. Έκανε το 2-0 κόντρα στον Texano ο Cage.

Η Ivelisse κέρδισε τη Mariposa και το πλήρωσε καθώς δέχτηκε επίθεση από τον Marty "The Moth" Martinez. Αργότερα, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα αποδυτήρια το αγόρι της, ο Havoc, ο οποίος ήθελε να πάρει εκδίκηση,

Ο Cage πάλεψε για να πετύχει τη δεύτερη νίκη στο best-of-five-series με τον Texano και τα κατάφερε κόντρα στον Μεξικανό.

Ο Johnny Mundo ζήτησε αγώνα τίτλου για το Gift Of The Gods Championship, μιας και αυτή ήταν που δέχτηκε το pin στο προηγούμενο επεισόδιο. Ο Dario Cueto έδωσε το title shot σε αυτόν που της έκανε το pin, τον Jack Evans.

O Prince Puma σχεδόν νίκησε τον Matanza Cueto αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Mil Muertes που του επιτέθηκε. Ο Dario Cueto απαγόρευσε στον διαιτητή να λήξει τον αγώνα με DQ και ο Muertes συνέχισε την επίθεσή του. Ο Matanza χρειάστηκε απλά ένα Wrath Of The Gods για να πάρει τη νίκη.

Ο Joey Ryan παρέδωσε έναν φάκελο στον Killshot την ώρα που έκανε βάρη. Μέσα ήταν ένα σημείωμα που έλεγε "Με παράτησες να πεθάνω".

Αποτελέσματα Lucha Underground 5/10/2016

- Η Ivelisse κέρδισε τη Mariposa
- O Cage κέρδισε τον Texano
- O Matanza Cueto κέρδισε τον Prince Puma (παρέμεινε Lucha Underground Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 5/10/2016: Με τη βοήθεια του Mil Muertes Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top