ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Γιατί επιλέχθηκε η Mickie James για αντίπαλος της Asuka;


Η επιλογή της Mickie James ως διεκδικήτρια του NXT Women's Championship στο NXT Takeover: Toronto ξάφνιασε πολλούς, αλλά το WWE είχε τους λόγους του πίσω από αυτή την απόφαση, αν και η αρχική του επιλογή ήταν η Trish Stratus.

Αρχικά, το WWE ήθελε να φέρει την Trish Stratus για να αντιμετωπίσει την Asuka με σκοπό η πρωταθλήτρια από την Ιαπωνία να χτιστεί σαν top heel και στη συνέχεια να χτιστεί η Ember Moon ως top babyface για να την αντιμετωπίσει. Το σχέδιο δεν προχώρησε όμως λόγω εγκυμοσύνης της Stratus.

Γι' αυτό το λόγο το promotion κατέφυγε στη λύση της Mickie James. Αν το σχέδιο για το χτίσιμο της Asuka παραμένει ίδιο και με τη Mickie James είναι άγνωστο και μόνο οι εξελίξεις θα δείξουν τον προσανατολισμό του WWE.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Γιατί επιλέχθηκε η Mickie James για αντίπαλος της Asuka; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top