ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Πότε θα χάσει τους τίτλους η New Day;


Στο Clash of Champions, αλλά και στο τελευταίο Monday Night RAW οι Kofi Kingston, Big E και Xavier Woods επικράτησαν των Luke Gallows και Karl Anderson και παρέμειναν tag team champions.


Το μεγαλύτερο κομμάτι του WWE Universe πίστευε ότι το Club θα ήταν η ομάδα που θα νικούσε τη New Day για τους τίτλους, όμως φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του promotion είχαν αντίθετη άποψη.

Αφού... ξεμπέρδεψαν με τους Gallows και Anderson υπάρχει μόνο ένα ρεκόρ ακόμη που δεν έχουν σπάσει. Αυτό είναι το ρεκόρ που διατηρεί ακόμη και σήμερα η Demolition, οι οποίοι είχαν διατηρήσει τους tag team τίτλους για 478 μέρες.

Όλα δείχνουν ότι η New Day θα ξεπεράσει και αυτό το ρεκόρ και μετά θα χάσει τους tag team τίτλους, καθώς δεν θα υπάρχει κάτι άλλο να πετύχουν ως ομάδα. Επομένως, το πιο πιθανό είναι να ηττηθούν και να χάσουν τους τίτλους στο TLC.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πότε θα χάσει τους τίτλους η New Day; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top