ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

No Mercy 2016: Από μηχανής θεός

Μπορεί να έλειπε αρκετούς μήνες, αλλά ο Luke Harper επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή για να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια στον Bray Wyatt ώστε να κερδίσει τον Randy Orton. Παρέμεινε WWE World Champion ο AJ Styles στον αγώνα που άνοιξε το PPV (!). Έσωσε την καριέρα του ο Dolph Ziggler.

Kick Off:

To Kick Off περιείχε έναν αγώνα στον οποίο οι American Alpha και οι Hype Bros κέρδισαν τους Vaudevillains και την Ascension.

Ο Curt Hawkins έκανε την εμφάνισή του και είπε ότι θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο Smackdown.

PPV:

Το Triple Threat για το WWE World Championship άνοιξε το PPV. O John Cena και ο Dean Ambrose ανάγκασαν ταυτόχρονα τον AJ Styles να κάνει tap out, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μη λήξει τον αγώνα. Ο WWE World Champion εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και με δύο καρεκλιές στον Cena πήρε τη νίκη.


Η Nikki Bella κέρδισε την Carmella με το Rack Attack 2.0 στον πρώτο γυναικείο αγώνα της βραδιάς.


Το ταξίδι του Rhyno και του Heath Slater ως Smackdown Tag Team Champions θα έχει συνέχεια αφού κέρδισαν τους Usos με το Gore του Rhyno.


O Baron Corbin πήρε εκδίκηση από τον Jack Swagger για την ήττα του στο Smackdown κερδίζοντάς τον με το End Of Days.


O Miz επιστράτευσε κάθε τρόπο για να κερδίσει τον Dolph Ziggler. Του έβγαλε την μπότα, χρησιμοποίησε τη Maryse, έφερε τη Spirit Squad, αλλά ο "Show Off" είχε αποφασίσει ότι δεν θα τελειώσει ακόμη η καριέρα του. O Ziggler έβγαλε εκτός μάχης τον Miz με το Superkick και όχι μόνο έσωσε την καριέρα του αλλά έγινε και ο νέος Intercontinental Champion για να γνωρίσει την τρομερή αποθέωση του κοινού.


Η Alexa Bliss αγωνίστηκε παρά την απουσία της Becky Lynch κόντρα στη Naomi, η οποία πήρε μάλιστα τη νίκη κόντρα στη διεκδικήτρια του Smackdown Women's Championship.


O Bray Wyatt έκρυβε έναν άσσο στο μανίκι του για τον αγώνα με τον Randy Orton. Ενώ οι δυο τους πάλευαν τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε ο Luke Harper. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Bray να κάνει το Sister Abigail στον "Viper" και να πάρει τη νίκη.


Αποτελέσματα No Mercy 2016

- Οι American Alpha & Hype Bros κέρδισαν τους Vaudevillains & Ascension
- O AJ Styles κέρδισε τους John Cena και Dean Ambrose (παρέμεινε WWE World Champion)
- Η Nikki Bella κέρδισε την Carmella
- Οι Rhyno & Heath Slater κέρδισαν τους Usos (παρέμειναν Smackdown Tag Team Champions)
- O Baron Corbin κέρδισε τον Jack Swagger
- Ο Dolph Ziggler κέρδισε τον Miz (νέος Intercontinental Champion)
- H Naomi κέρδισε την Alexa Bliss
- O Bray Wyatt κέρδισε τον Randy Orton


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: No Mercy 2016: Από μηχανής θεός Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top