ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

NXT 12/10/2016: Το ξύλο της αρκούδας

O Shinsuke Nakamura επέστρεψε και κανένας και τίποτα δεν ήταν ικανό να σταματήσει αυτόν και τον Samoa Joe από το να πλακωθούν παντού. Αποκαλύφθηκε η Sanity με ηγέτη τον Eric Young.

Η Sanity εκπροσωπήθηκε από τους Sawyer Fulton και Alexander Wolfe στο Dusty Rhodes Tag Team Classic κόντρα στους Tye Dillinger και Bobby Roode. O Roode φοβήθηκε και εγκατέλειψε το ρινγκ αφήνοντας μόνο τον Dillinger να ηττηθεί. Στη συνέχεια ο Dillinger δέχτηκε επίθεση από τους νικητές και άλλους δύο, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν ότι ήταν η Nikki Cross και ο Eric Young.

Η Billie Kay εκμεταλλεύτηκε τη βοήθεια της Peyton Royce και κέρδισε τη Liv Morgan.

Οι TM-61 εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους κόντρα στους υπεραθλητές Riddick Moss και Tino Sabbatelli και τους κέρδισαν για να περάσουν στην επόμενη φάση του Dusty Rhodes Tag Team Classic.

O Samoa Joe επιτέθηκε στον Buddy Murphy και τον Wesley Blake ενώ είχαν αγώνα και ζήτησε τον Nakamura ή τον τίτλο. Ο Nakamura εμφανίστηκε και άρχισε να πλακώνεται με τον Joe. Οι security μάταια προσπάθησαν να τους σταματήσουν αφού οι δύο superstars τους έβγαλαν όλους knockout. Στο τέλος υπερίσχυσε ο Nakamura.

Αποτελέσματα NXT 12/10/2016

- Η Sanity κέρδισε τους Tye Dillinger & Bobby Roode
- H Billie Kay κέρδισε τη Liv Morgan
- Οι ΤΜ-61 κέρδισαν τους Riddick Moss & Tino Sabbatelli
- O αγώνας Wesley Blake vs Buddy Murphy κρίθηκε No Contest

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 12/10/2016: Το ξύλο της αρκούδας Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top