ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

NXT 26/10/2016: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Tag Team Classic

Ο πρώτος γύρος του Dusty Rhodes Tag Team Classic έφτασε στο τέλος του με δύο ομάδες να προκρίνονται. Έστειλε μήνυμα στην Asuka η Mickie James. Επιτέθηκε πισώπλατα στον Tye Dillinger ο Bobby Roode.

Οι DIY αντιμετώπισαν τον Hoho Lun και τον πρώτο Κινέζο WWE Superstar Tian Bing στα πλαίσια του Dusty Rhodes Tag Team Classic και κέρδισαν για να προκριθούν στα προημιτελικά.

Η Liv Morgan επιτέθηκε στην Peyton Royce που βρισκόταν έξω από το ρινγκ και η Aliyah εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κερδίσει την Billie Kay. Η Kay και η Royce επιτέθηκαν στη Morgan, η Aliyah προσπάθησε να βοηθήσει αλλά δεν κατάφερε κάτι.

Ο Tye Dillinger κέρδισε με το Tye Breaker τον Noah Potjes. Ο Bobby Roode του επιτέθηκε πισώπλατα όταν επέστρεφε στα παρασκήνια.

Η Asuka κέρδισε τη Thea Trinidad. O William Regal είπε στην Asuka ότι θα αντιμετωπίσει έναν ιδιαίτερο αντίπαλο στο Takeover: Toronto. Τότε εμφανίστηκε από την οθόνη η Mickie James που έστειλε το μήνυμά της στην NXT Women's Champion.

Ο πρώτος γύρος του Dusty Rhodes Tag Team Classic ολοκληρώθηκε με τον Kota Ibushi και τον TJ Perkins να παίρνουν τη νίκη κόντρα στους Lince Dorado και Mustafa Ali.

Αποτελέσματα NXT 26/10/2016

- Οι DIY κέρδισαν τους Hoho Lun & Tian Bing
- H Aliyah κέρδισε την Billie Kay
- O Tye Dillinger κέρδισε τον Noah Potjes
- H Asuka κέρδισε τη Thea Trinidad
- Οι Kota Ibushi & TJ Perkins κέρδισαν τους Lince Dorado & Mustafa Ali

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 26/10/2016: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Tag Team Classic Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top