ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

NXT 5/10/2016: Ξεκίνησε το Dusty Rhodes Tag Team Classic

Ο πρώτος γύρος του Dusty Rhodes Tag Team Classic ξεκίνησε, με τον Andrade "Cien" Almas να ξεσπάει στον Cedric Alexander για την ήττα τους από τους Revival. Συνεχίζονται οι επιθέσεις του Samoa Joe. Gay ο Patrick Clark.

Οι Authors Of Pain αντιμετώπισαν τους Bollywood Boyz στον πρώτο αγώνα του φετινού Dusty Rhodes Tag Team Classic. Οι Authors Of Pain ήταν φυσικά οι νικητές.

Ο Rich Swann αντιμετώπισε τον ανανεωμένο με gay χαρακτήρα (!) Patrick Clark και τον κέρδισε.

Η Peyton Royce κέρδισε την Danielle Kamela με την Billie Kay στο πλευρό της.

Το ντεμπούτο του Dan Matha δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ αφού ο Samoa Joe του επιτέθηκε και έδωσε προθεσμία μίας εβδομάδας στον William Regal, αλλιώς θα χειροτερέψει η κατάσταση.

Οι Revival κέρδισαν τους Cedric Alexander και Andrade "Cien" Almas στα πλαίσια του Dusty Rhodes Tag Team Classic. Η ήττα προκάλεσε τον εκνευρισμό του Almas, ο οποίος επιτέθηκε στον παρτενέρ του.

Αποτελέσματα NXT 5/10/2016

- Οι Authors Of Pain κέρδισαν τους Bollywood Boyz
- O Rich Swann κέρδισε τον Patrick Clark
- H Peyton Royce κέρδισε την Danielle Kamela
- Οι Revival κέρδισαν τους Cedric Alexander & Andrade Almas


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 5/10/2016: Ξεκίνησε το Dusty Rhodes Tag Team Classic Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top