ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Ο Billy Corgan μηνύει το TNA


Παράξενη τροπή παίρνει η διαδικασία της πώλησης του TNA καθώς ο βασικός υποψήφιος αγοραστής και πρόεδρος του promotion, Billy Corgan, κάνει μήνυση στο ίδιο το promotion.

Πιο συγκεκριμένα ο Corgan κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας Dixie Carter και του συζύγου της, του Impact Wrestling, της Impact Ventures LLC και του οικονομικού διευθυντή του TNA, Dean Broadhead.

Ο λόγος της μήνυσης παραμένει άγνωστος αλλά σίγουρα θα έχει σχέση με τις διαπραγματεύσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό για την πώληση του TNA στον Corgan, ο οποίος κατέχει ήδη μειοψηφικό πακέτο μετοχών στην εταιρεία. Η προσωρινή εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο Billy Corgan μηνύει το TNA Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top