ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

O Michael Bisping κράζει τον Brock Lesnar


O Michael Bisping είναι γνωστός για το ότι δε μασά τα λόγια του και είναι ιδιαίτερα επικριτικός με τους μαχητές που χρησιμοποιούν αναβολικές ουσίες.

Από το στόμα του Middleweight Champion του UFC δεν ξέφυγε ο Brock Lesnar, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες για τον αγώνα με τον Mark Hunt στο UFC 200.

Τα λόγια του Bisping: "Πόσο σκληρός είναι ο Brock Lesnar; Κοίτα, σέβομαι οποιονδήποτε μπαίνει στο κλουβί γιατί χρειάζεται κότσια. Αλλά θα μπεις και θα πάρεις στεροειδή για να το κάνεις; Άντε γα***ου μα***α. Θα βγάλω knockout τον Brock Lesnar με μια γροθιά. Θα τον σηκώσω και θα τον πετάξω έξω από το κλουβί γιατί είναι μο**ί. Είμαι ξεκάθαρος; Άντε γα***ου Brock Lesnar. Γ**ώ τα στεροειδή."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: O Michael Bisping κράζει τον Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top