ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Γιατί χρησιμοποιεί ακόμη το Pedigree ο Rollins;


Ο Seth Rollins χρησιμοποιούσε το Curb Stomp ως finisher του όταν συστήθηκε στο κοινό του WWE, ωστόσο αναγκάστηκε να το αποσύρει όταν αυτό κρίθηκε επικίνδυνο.


Για να εξυπηρετήσει καλύτερα το storyline ως "golden boy" της Authority, ο Seth άρχισε να χρησιμοποιεί το Pedigree ως νέο του finisher, κάτι το οποίο δεν έχει σταματήσει να κάνει ακόμη και σήμερα μολονότι ο Triple H τον... αντικατέστησε με τον Kevin Owens.

Χθες (14/10) μέσω Facebook ο "Architect" απάντησε στο ερώτημα γιατί εξακολουθεί να έχει το Pedigree ως finisher τώρα που δεν είναι στο πλευρό του ο Triple H. Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε:

"Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ το Pedigree το έκανα για να δείξω τον σεβασμό μου απέναντι στον Triple H. Τώρα, όταν εκτελώ ένα Pedigree το κάνω για να τον εκνευρίσω. Νομίζει ότι μπορεί να με νευριάσει επειδή επέλεξε τον Kevin Owens ως τον νέο μεγάλο Superstar; Δεν μπορεί κανείς να αντικαταστήσει τον Seth Rollins. Δεν θα σταματήσω να χρησιμοποιώ το Pedigree μέχρι να ξεμπερδέψω με τον Triple H".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Γιατί χρησιμοποιεί ακόμη το Pedigree ο Rollins; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top