ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Αδικαιολόγητα απών από PPV του AAA o Del Rio


Ο Alberto Del Rio (Alberto El Patron στα Indys) επρόκειτο να αγωνιστεί στο main event ενός PPV του ΑΑΑ την Κυριακή αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ και το μεξικάνικο promotion απάντησε με οργισμένη ανακοίνωση.

Το promotion αναφέρει στην ανακοίνωση πως ο El Patron απογοήτευσε το κοινό του Μεξικού, το οποίο τον έχει μετατρέψει σε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ και στο Μεξικό αλλά και παγκοσμίως.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο El Patron έχει προβλήματα με promotion στο Μεξικό. Όταν συμφώνησε με το WWE για να επιστρέψει αρνήθηκε να χάσει τον κορυφαίο τίτλο του AAA τον οποίο κατείχε. Επίσης, αποφάσισε να μη συνεχίσει με το Lucha Underground λόγω προβλημάτων με τους σεναριογράφους.

Πηγές αναφέρουν ότι "Mexican Aristocrat" εθεάθη το σαββατοκύριακο στο Orlando όπου διεξήχθη το Bound For Glory του TNA και άρχισαν φήμες για ντεμπούτο του στο PPV. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά θεωρείται πιθανό να εμφανιστεί στα γυρίσματα του Impact που θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα και θα καλύψουν την περίοδο μέχρι το τέλος του έτους.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αδικαιολόγητα απών από PPV του AAA o Del Rio Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top