ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Κανονικό PPV μετά το... Summerslam

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για το πρώτο κανονικό pay per view μετά το Summerslam, το Hell in a Cell 2016.

Βλέποντας τον «οδηγό» του Hell in a Cell, μπορώ να πω πως δεν πρόκειται για άλλο ένα PPV του πεταματού. Έχουμε τρία Hell in a Cell Matches και μάλιστα το ένα είναι γυναικείο (εξαιρετικά ενδιαφέρον... μόνο στο TNA φανταζόσουν πως θα έβλεπες κάτι τέτοιο).

Το Summerslam ήταν PPV και για τα δύο brands. Το Hell in a Cell είναι αφιερωμένο στο RAW Brand. Τα τελευταία weeklies δεν με ενθουσιάζουν. Δεν έγιναν ξαφνικά τα storylines... φοβερά και τρομερά (εξαίρεση το Lesnar - Goldberg). Ίσως, αν δεν υπήρχε το σατανικό κατασκεύασμα, να εξέφραζα την απογοήτευση μου. Όσο να'ναι, είναι μια δυνατή ατραξιόν το HIAC.

Owens - Rollins. Θεωρώ ότι θα κρατήσει ο πρωταθλητής τον τίτλο του. Ένα main event... απλά για να περνά ο καιρός. Θα έχουμε κόντρα Owens - Jericho, όπως το βλέπω. Και φυσικά... Triple H - Seth Rollins. Οπότε, δεν βλέπω καμιά αλλαγή εδώ. Σίγουρα θα δούμε τετράστερο - πεντάστερο ματς.

Επίσης, βλέπω την Sasha Banks να κρατά τον γυναικείο τίτλο και τον Roman Reigns να κρατά τον τίτλο United States. Μακάρι... να βγω ψεύτης. Αν βγω, θα έχουμε σίγουρα μια έκπληξη (πράγμα καλό για ένα σόου).

Υ.Γ Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι στην κάρτα του Hell in a Cell, τότε, θα έβαζα και τον Chris Jericho στο WWE Universal Title Match.

Υ.Γ 2 Αξίζει να το δεις live. Για να μην χαθούν... οι ωραίες και αγαπημένες συνήθειες.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Κανονικό PPV μετά το... Summerslam Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top