ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Έρχεται μεγάλο push για τους Enzo και Cass


Οι Enzo και Cass εξακολουθούν να είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς tag teams του WWE Universe μολονότι δεν έχουν στεφθεί ποτέ tag team πρωταθλητές, ούτε στο NXT, ούτε στο βασικό ρόστερ.


Ο λόγος βέβαια για τον οποίο αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη είναι επειδή οι άνθρωποι του promotion ήθελαν να συνεχιστεί το ιστορικό σερί των New Day.

Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου το να δούμε τους Enzo Amore και Big Cass με τους τίτλους στα χέρια τους. Σύμφωνα με το CageSideSeats.com, οι υπεύθυνοι του WWE θα τους δώσουν μεγάλο push και το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσουν από την Wrestlemania 33 ως tag team champions.

Αυτό το οποίο πάντως δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί είναι το αν θα είναι εκείνοι που θα εκθρονίσουν τους New Day και θα βάλουν τέλος στο αξεπέραστο ρεκόρ τους.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Έρχεται μεγάλο push για τους Enzo και Cass Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top