ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

RAW 10/10/2016: Παραλίγο Triple Threat

O Chris Jericho έφτασε πολύ κοντά στο να μπει σφήνα στο main event του Hell In A Cell αλλά ηττήθηκε από τον Seth Rollins και δεν τα κατάφερε. Ο Paul Heyman προκάλεσε τον Goldberg σε αγώνα με τον Brock Lesnar. Hell In A Cell Match μεταξύ Sasha Banks και Charlotte στο Hell In A Cell.

H Sasha Banks άνοιξε το επεισόδιο και προκάλεσε τη Charlotte σε Hell In A Cell Match. Η Charlotte διακόπηκε από τον Rusev κατά την είσοδό της. Ο Βούλγαρος έδειξε ασέβεια στις δύο γυναίκες και αυτές τον πέταξαν εκτός ρινγκ, ενώ η Charlotte δέχτηκε την πρόκληση της πρωταθλήτριας. Ο Rusev εκνευρίστηκε αλλά ήρθε ο Roman Reigns και ο Rusev εγκατέλειψε το ρινγκ.

Ο Kofi Kingston κέρδισε τον Cesaro εκμεταλλευόμενος την απόσπαση της προσοχής του Ελβετού από τον καβγά του Sheamus με τους Big E και Xavier Woods έξω από το ρινγκ.

Η Bayley κέρδισε σε ένα squash match μια τοπική παλαιστή. Στην επιστροφή στα παρασκήνια δέχτηκε επίθεση από την Dana Brooke. Το ίδιο έκανε και ο Braun Strowman απέναντι σε δύο παλαιστές και έστειλε τελευταία προειδοποίηση στον Mick Foley για να του βάλει σοβαρούς αντιπάλους.

Ο Sin Cara έγινε η νέα προσθήκη στην Cruiserweight Division και μαζί με τον Lince Dorado κέρδισε τον Tony Nese και τον Drew Gulak.

O Mick Foley ανακοίνωσε πως οι αγώνες για το Universal και το Women's Championship θα γίνουν σε Hell In A Cell Match. H Stephanie δήλωσε πως ζήλεψε το Triple Threat του No Mercy και είπε στον Chris Jericho ότι αν κερδίσει τον Seth Rollins στο main event, τότε το Hell In A Cell Match θα γίνει Triple Threat.

O Bo Dallas και ο Curtis Axel θα αντιμετώπιζαν τους Enzo & Cass αλλά αυτοί δέχτηκαν επίθεση από τους Luke Gallows και Karl Anderson. Τελικά τους αντιμετώπισαν οι Sami Zayn και Neville, οι οποίοι πήραν εύκολα τη νίκη αφού ο Bo δε βοήθησε ποτέ τον Axel.

O R-Truth κέρδισε με rollup τον Titus O'Neil.

O Roman Reigns συμμάχησε με τη Sasha Banks και κέρδισαν την ομάδα του Rusev και της Charlotte, η οποία έκανε tap out ξανά στο Banks Statement.

O Paul Heyman προκάλεσε τον Goldberg σε αγώνα με τον Brock Lesnar οπουδήποτε σε οποιαδήποτε στιγμή. Ο Goldberg ενημέρωσε μέσω Twitter πως θα απαντήσει ζωντανά στο RAW της επόμενης εβδομάδας.

Επέστρεψε στις νίκες ο TJ Perkins κάνοντας τον Ariya Daivari να υποταχθεί στο Kneebar.

O Seth Rollins και ο Chris Jericho έδωσαν τον καλύτερο αγώνα της βραδιάς. Ο Kevin Owens προσπάθησε να βοηθήσει τον Jericho αλλά ο Rollins πήρε τη νίκη. Ο Universal Champion επιτέθηκε αμέσως στον Rollins αλλά εγκατέλειψε σύντομα το ρινγκ και άφησε μόνο του τον Jericho, ο οποίος δέχτηκε Pedigree.

Αποτελέσματα RAW 10/10/2016

- Ο Kofi Kingston κέρδισε τον Cesaro
- H Bayley κέρδισε μια τοπική παλαιστή
- O Braun Strowman κέρδισε δύο τοπικούς παλαιστές
- Οι Sin Cara & Lince Dorado κέρδισαν τους Tony Nese & Drew Gulak
- Οι Sami Zayn & Neville κέρδισαν τους Bo Dallas & Curtis Axel
- O R-Truth κέρδισε τον Titus O'Neil
- Οι Roman Reigns & Sasha Banks κέρδισαν τους Rusev & Charlotte
- O TJ Perkins κέρδισε τον Ariya Daivari
- O Seth Rollins κέρδισε τον Chris Jericho

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 10/10/2016: Παραλίγο Triple Threat Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top