ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

RAW 17/10/2016: Η επιστροφή ενός μύθου

12 έτη αναμονής έλαβαν τέλος όταν επέστρεψε ο θρυλικός Goldberg και δέχτηκε την πρόκληση του Brock Lesnar για αγώνα. Ρήγμα στις σχέσεις Owens-Jericho. Σήκωσε ανάστημα στον Braun Strowman ο Sami Zayn.

O Chris Jericho και ο Kevin Owens άνοιξαν το επεισόδιο αλλά διακόπηκαν από τον Seth Rollins. O Rollins αγωνίστηκε κόντρα στον Jericho και νίκησε ξανά με τον Owens να κάνει παρέμβαση ενώ ο Jericho του είχε πει να μην αναμειχθεί. Στα παρασκήνια ο Jericho τα έχωσε στον Owens γι' αυτήν του την πράξη.

Ο Bo Dallas κέρδισε τον Neville και επιτέθηκε στον Curtis Axel που ήρθε να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Ο Braun Strowman κέρδισε εύκολα τρεις παλαιστές και ζήτησε πάλι σοβαρό ανταγωνισμό. Ο Sami Zayn ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Ο Rusev παρουσίασε την οικογένειά του. Ο Roman Reigns τον διέκοψε αλλά ο Rusev εκμεταλλεύτηκε τον αντιπερισπασμό της Lana και του επιτέθηκε.

Η Bayley κέρδισε την Dana Brooke, ενώ η Sasha Banks και η Charlotte έδωσαν μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις στη Lita.

O Goldberg επέστρεψε μετά από 12 χρόνια εν μέσω αποθέωσης και αφού ευχαρίστησε πολλές φορές τον κόσμο είπε στον Brock Lesnar πως δέχεται να συγκρουστούν.

Αποτελέσματα RAW 17/10/2016

- Ο Seth Rollins κέρδισε τον Chris Jericho
- O Bo Dallas κέρδισε τον Neville
- O Big E κέρδισε τον Sheamus
- H Bayley κέρδισε την Dana Brooke
- Ο Braun Strowman κέρδισε τρεις τοπικούς παλαιστές
- Οι Golden Truth & Mark Henry κέρδισαν τους Shining Stars & Titus O'Neil
- O Big Cass κέρδισε τον Karl Anderson
- Οι Brian Kendrick, Tony Nese & Drew Gulak κέρδισαν τους TJ Perkins, Rich Swann & Cedric Alexander

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 17/10/2016: Η επιστροφή ενός μύθου Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top