ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

RAW 24/10/2016: Η νίκη κοστίζει

O Seth Rollins έκανε το λάθος να κερδίσει τον Kevin Owens και τον Chris Jericho στο Triple Threat Match και το πλήρωσε ακριβά. Αμήχανη επιστροφή από τον Brock Lesnar. Συναισθηματικός ο Mick Foley. Βρίσκουν χημεία ο Cesaro και ο Sheamus.

O Chris Jericho μπήκε εκνευρισμένος στο ρινγκ επειδή δεν κάποιος του έκλεψε τη λίστα και απείλησε να μη συμμετέχει στο main event αν δεν του επιστραφεί η λίστα. Ο Kevin Owens προσπάθησε να τον μεταπείσει και να τον κάνει να μην ασχολείται με τη λίστα. Η Stephanie McMahon του υποσχέθηκε ότι θα του επιστραφεί η λίστα. Τελικά, η λίστα βρισκόταν στα χέρια του Seth Rollins, ο οποίος του είπε να έρθει να την πάρει. O Rollins εξαφανίστηκε και ο Jericho βρήκε τη λίστα αργότερα στα χέρια του Braun Strowman. O Strowman του την επέστρεψε και ο Jericho τον έβαλε αθόρυβα στη λίστα.

Ο Karl Anderson και ο Luke Gallows έκοψαν τα μικρόφωνα των Enzo Amore και Big Cass, αλλά εκείνοι δεν είχαν πρόβλημα να κάνουν το καθιερωμένο promo τους χωρίς μικρόφωνα. Στη συνέχεια ο Enzo κέρδισε τον Anderson με βοήθεια του Big Cass.


Πολύ σημαντική νίκη πήραν ο Cesaro και ο Sheamus καθώς κέρδισαν τη New Day με Brogue Kick του Sheamus στον Big E. Μετά τσακώνονταν για το ποιος ήταν καθοριστικός στη νίκη τους.


Η Dana Brooke αντιμετώπισε την Bayley σε Bras De Fer αγώνα. Η Brooke κέρδισε τον πρώτο γύρο και επιτέθηκε στην Bayley όταν κόντεψε να χάσει τον δεύτερο. Η Bayley αντέστρεψε την κατάσταση με Bayley to Belly.


O Curtis Axel εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό της πατρίδας του, της Minnesota, και αντιμετωπίστηκε με μεγάλη αγάπη αλλά ηττήθηκε από τον Bo Dallas.


Oι Golden Truth κέρδισαν τους Shining Stars έχοντας τη βοήθεια του Mark Henry που έσπρωξε τον Titus O'Neil στα σκοινιά και έριξε κάτω τον Primo.


O Mick Foley συγκινήθηκε και με έναν πολύ έντονο λόγο θέλησε να δείξει στη Sasha Banks και τη Charlotte ότι δεν θα είναι οι ίδιες μετά το Hell In A Cell. Στη συνέχεια οι δύο εχθροί υπέγραψαν το συμβόλαιο του αγώνα.


Ο Rich Swann έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Brian Kendrick. Αργότερα, ο Kendrick ζήτησε στα αποδυτήρια από τον TJ Perkins να χάσει επίτηδες στο Hell In A Cell αλλά ο Perkins έφυγε χωρίς να απαντήσει.


O Braun Strowman είπε στον Sami Zayn ότι δεν είναι σοβαρός ανταγωνισμός και πήγε να αποχωρήσει αλλά ο Zayn του επιτέθηκε. Ο Strowman τον πέταξε στο barricade και έφυγε.


Εξαιρετικά αμήχανη ήταν η επιστροφή του Brock Lesnar αφού ο Paul Heyman προσπαθούσε να κάνει το κοινό να φωνάζει υπέρ του Goldberg αλλά ο κόσμος τάχθηκε υπέρ του Lesnar. Η μουσική του έπαιξε κάπως πρόωρα και οι δυο τους αποχώρησαν.


Το Triple Threat του Rollins εναντίον του Owens και του Jericho έμοιαζε περισσότερο με handicap match εναντίον του Rollins. Παρ' όλα αυτά ο Architect βρήκε τρόπο να κερδίσει κάνοντας pin και στους δύο ταυτόχρονα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση από τους ηττημένους. Ο Jericho αποχώρησε αλλά ο Rollins πρόλαβε και επιτέθηκε στον Owens. Οι δυο τους ξέφυγαν από τους security και ο Owens επικράτησε κάνοντάς του Powerbomb στην άκρη του ρινγκ.


Αποτελέσματα RAW 24/10/2016

- O Enzo Amore κέρδισε τον Karl Anderson
- Οι Sheamus & Cesaro κέρδισαν τη New Day
- O Bo Dallas κέρδισε τον Curtis Axel
- Οι Golden Truth κέρδισαν τους Shining Stars
- O Rich Swann κέρδισε τον Brian Kendrick
- O Seth Rollins κέρδισε τους Chris Jericho και Kevin Owens

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 24/10/2016: Η νίκη κοστίζει Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top