ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

RAW 3/10/2016: Έγινε ξανά αφεντικό η Sasha

Η Sasha Banks και η Charlotte πρωταγωνίστησαν στο main event του RAW στο Los Angeles, με τη Sasha να κερδίζει και να γίνεται για δεύτερη φορά RAW Women's Champion. Hell In A Cell Match μεταξύ Reigns και Rusev στο ομώνυμο PPV. Κόστισε νίκη στους Jeri-KO ο Rollins. Δυσκολεύονται να τα βρουν Cesaro και Sheamus.

Η Lana προκάλεσε εκ μέρους του Rusev τον Roman Reigns σε ρεβάνς για το US Championship. O Reigns είπε να έρθει ο ίδιος ο Rusev να του το πει. Ο πρώην US Champion ήρθε και οι δυο τους πλακώθηκαν. Ο Rusev φάνηκε να υπερισχύει αλλά ο Reigns είχε τον τελευταίο λόγο και του είπε ότι ο αγώνας τους θα γίνει μέσα σε Hell In A Cell.

Την πρώτη του ήττα στο WWE υπέστη ο TJ Perkins με αντίπαλο τον Brian Kendrick, αλλά το Cruiserweight Championship δεν ήταν υπό διεκδίκηση.

Ο Seth Rollins είπε στον Michael Cole ότι μπορεί να μοιάζει το μονοπάτι του με αυτό του Kevin Owens, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι θα πάρει εκδίκηση για ότι του έχει κάνει ο Universal Champion.

O Braun Strowman κέρδισε εύκολα έναν τοπικό παλαιστή και έστειλε μήνυμα στον Mick Foley να του στείλει σοβαρότερους αντιπάλους.

Ο Kevin Owens πρότεινε στον Chris Jericho να είναι διαιτητής στον αγώνα του με τον Seth Rollins. Ο Jericho αντιπρότεινε να διεκδικήσουν το RAW Tag Team Championship. Ο Owens ήταν σκεπτικός αλλά τελικά συμφώνησε. Η New Day εμφανίστηκε και μπήκε στη λίστα του Jericho. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να αγωνιστούν αργότερα με τους τίτλους να μην είναι υπό διεκδίκηση.

O Titus O'Neil ηττήθηκε με το Helluva Kick από τον Sami Zayn.

O Karl Anderson και ο Luke Gallows κέρδισαν τους Golden Truth και επιτέθηκαν στον Goldust μετά το τέλος του αγώνα.

O Enzo Amore και ο Big Cass παρουσίασαν στο κοινό τρεις νικήτριες του καρκίνου του μαστού στα πλαίσια της συνεργασίας με τη Susan G. Komen.

Ο Seth Rollins κόστισε στους Jeri-KO τη νίκη κόντρα στη New Day και φιλοδώρησε τον Jericho με Pedigree μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Tony Nese και ο Rich Swann ξεσήκωσαν το κοινό με τις εντυπωσιακές τους κινήσεις. Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Nese.

Ο Seth Rollins είπε στη Stephanie ότι ο Triple H έκανε το δεύτερο μεγαλύτερο λάθος της ζωής του όταν τον πρόδωσε, με το πρώτο να είναι ότι την παντρεύτηκε.

Ο Cesaro και ο Sheamus, παρά τα προβλήματά τους, κέρδισαν ξανά μια ομάδα τοπικών παλαιστών.

Η Sasha Banks και η Charlotte έδωσαν άλλον έναν ωραίο αγώνα στο main event, με τη Charlotte να προσφέρει το Highlight της βραδιάς με ένα cockscrew moonsault εκτός ρινγκ. Η Sasha ήταν αυτή όμως που έκανε τη Charlotte να υποταχθεί και κέρδισε για δεύτερη φορά το RAW Women's Championship.

Αποτελέσματα RAW 3/10/2016

- O Brian Kendrick κέρδισε τον TJ Perkins
- O Braun Strowman κέρδισε έναν τοπικό παλαιστή
- Ο Sami Zayn κέρδισε τον Titus O'Neil
- O Gallows & Anderson κέρδισαν τους Golden Truth
- Η New Day κέρδισε τους Jeri-KO
- O Tony Nese κέρδισε τον Rich Swann
- Οι Cesaro & Sheamus κέρδισαν δύο τοπικούς παλαιστές
- Η Sasha Banks κέρδισε τη Charlotte (νέα RAW Women's Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 3/10/2016: Έγινε ξανά αφεντικό η Sasha Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top