ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

ROH All Star Extravaganza 2016: Μαζεύει χρυσό το Bullet Club

Οι Young Bucks κέρδισαν το ROH World Tag Team Championship στο απίστευτο main event του All Star Extravaganza, ο Adam Cole παρέμεινε ROH World Champion και το Bullet Club συνεχίζει να μαζεύει τίτλους σε όποιο promotion και να βρεθεί. Πήρε εκδίκηση από τον Tetsuya Naito ο Jay Lethal. Τραυμάτισε τον Kyle O'Reilly ο Adam Page. Παρέμεινε ROH World TV Champion ο Bobby Fish.

O Bobby Fish υπερασπίστηκε επιτυχημένα το TV Title στον εναρκτήριο αγώνα του PPV κάνοντας τον Donovan Daijak να λιποθυμήσει σε rear-naked choke.

Ο επόμενος αγώνας αφορούσε την ανάδειξη πρώτων διεκδικητών για το ROH World Tag Team Championship. Οι War Machine, Keith Lee & Shawn Taylor, Colt Cabana & Dalton Castle και Cabinet πάλεψαν για το χρίσμα, με τον Cabana και τον Castle να αναδεικνύονται νικητές.

Ο Dragon Lee πήρε τη νίκη με Phoenix Plex κόντρα στον Kamaitachi.

O Kyle O'Reilly κέρδισε τον Adam Page του Bullet Club με tap out. O Page επιτέθηκε στον O'Reilly με καρέκλα και του τραυμάτισε τον ώμο πριν προλάβει να σώσει τον φίλο του ο Bobby Fish.

Σε αγώνα για τον πρώτο γύρο του τουρνουά για το ROH World 6 Man Tag Team Championship οι Briscoes και ο Toru Yano ηττήθηκαν από τους ACH, Jay White και Kushida.

Παρά τις προσπάθειες του Evil, ο Jay Lethal κατάφερε να πάρει εκδίκηση από τον Tetsuya Naito για την προ εβδομάδων προδοσία του κερδίζοντάς τον με το Lethal Injection.

Η πρώτη υπεράσπιση του ROH World Championship από τον Adam Cole σε PPV ήταν επιτυχημένη, καθώς το μέλος του Bullet Club κέρδισε τον Michael Elgin με το Last Shot.

To 6ο Ladder War στην ιστορία του Ring Of Honor προσέφερε απίστευτο θέαμα με τους αγωνιζόμενους να παίρνουν μέρος σε ορισμένα τρελά spots. Οι Addiction πάλεψαν κόντρα στους Young Bucks και τους Motor City Machine Guns να παραμείνουν ROH World Tag Team Champions αλλά οι Young Bucks κατέβασαν τις ζώνες και έφεραν άλλον ένα τίτλο στο Bullet Club.

Αποτελέσματα All Star Extravaganza 2016

- O Bobby Fish κέρδισε τον Donovan Daijak (παρέμεινε ROH World TV Champion)
- Οι Dalton Castle & Colt Cabana κέρδισαν τους Cabinet, War Machine και Keith Lee & Shawn Taylor
- O Dragon Lee κέρδισε τον Kamaitachi
- O Kyle O'Reilly κέρδισε τον Adam Page
- Οι ACH, Jay White & Kushida κέρδισαν τους Briscoes & Toru Yano
- O Jay Lethal κέρδισε τον Tetsuya Naito
- O Adam Cole κέρδισε τον Michael Elgin (παρέμεινε ROH World Champion)
- Οι Young Bucks κέρδισαν τους Addiction και Motor City Machine Guns (νέοι ROH World Tag Team Champions)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH All Star Extravaganza 2016: Μαζεύει χρυσό το Bullet Club Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top