ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Θα εμφανιστεί στο Royal Rumble ο Shawn Michaels;


Το WWE πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το Royal Rumble για το έτος 2017 θα πραγματοποιηθεί στο San Antonio του Texas και όπως κάθε χρόνο το WWE θα δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το PPV.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιθύνοντες της εταιρίας κάνουν μεγάλη προσπάθεια για την εμφάνιση ενός (τουλάχιστον) τεράστιου Superstar στο σημαντικό event. Τις προηγούμενες ώρες κυκλοφόρησαν φήμες για τα ονόματα των Undertaker και "Stone Cold" Steve Austin, ωστόσο σύμφωνα με το Sportsrageous.com, ο Shawn Michaels είναι εκείνος που θα πραγματοποιήσει special εμφάνιση στο Royal Rumble.

Το δημοσίευμα βέβαια δεν ξεκαθαρίζει το ποιος θα είναι ο ρόλος του HBK στο PPV, αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα τον δούμε στο San Antonio, δηλαδή  στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ήδη έχει κυκλοφορήσει σενάριο για πιθανό αγώνα ανάμεσα σε Triple H και Seth Rollins στο Royal Rumble, εκεί όπου αναμφίβολα θα μπορούσε να υπάρξει παρέμβαση του Michaels.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα εμφανιστεί στο Royal Rumble ο Shawn Michaels; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top