ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Ryback: Έξαλλο το WWE μαζί μου επειδή χρησιμοποιούσα κινήσεις του CM Punk


Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο πρώην WWE Superstar, Ryback, σχετικά με τις αντιδράσεις της διοίκησης της εταιρείας στην χρήση κινήσεων του CM Punk, τον λόγο που αγωνιζόταν στα pre-show και την χρήση της ζώνης με την επιγραφή "The Pre-Show Stopper".


Σύμφωνα με τον "Big Guy", στο pre-show του Payback όπου αγωνιζόταν εναντίον του Kalisto, το WWE εξοργίστηκε μαζί του για την ζώνη που φορούσε με την χιουμοριστική αναφορά στον "The Show-Stopper" Shawn Michaels.

" Ήταν πολύ νευριασμένοι μαζί μου. Ο διαιτητής του αγώνα μου έλεγε συνεχώς να βγάλω την ζώνη και η απάντησή μου ήταν να πάει να γ###. Ήμουν αποφασισμένος να διασκεδάσω κατά την διάρκεια του αγώνα με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι, μετά από χρήση χαρακτηριστικών κινήσεων του CM Punk, o διαιτητής με ξαναπλησίασε φωνάζοντάς μου: " Όχι άλλες κινήσεις του CM Punk, όχι άλλες κινήσεις του CM Punk ."

Ο Ryback έκλεισε λέγοντας πως ο λόγος που περιορίστηκε στο pre-show ήταν επειδή δεν υπέγραψε κατευθείαν το συμβόλαιο που του προτάθηκε από το WWE.

Item Reviewed: Ryback: Έξαλλο το WWE μαζί μου επειδή χρησιμοποιούσα κινήσεις του CM Punk Description: Rating: 5 Reviewed By: Σωτήρης Κασελούρης
Scroll to Top