ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Sasha Banks-Charlotte: Στο main event του Hell in a Cell;


Οι ιθύνοντες του WWE φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία, καθώς σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν στο main event του επερχόμενου Hell in a Cell τις Sasha Banks και Charlotte για το Women's Championship.


Όπως ήδη ανακοινώθηκε στο τελευταίο Monday Night RAW από τον Mick Foley, στο PPV θα δούμε για πρώτη φορά δύο γυναίκες σε Hell in a Cell ματς και σύμφωνα με το CageSideSeats.com, οι άνθρωποι του promotion θέλουν να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον συγκεκριμένο αγώνα, τοποθετώντας τον στο main event του PPV.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο γενικός διευθυντής του RAW στο τελευταίο "κόκκινο" show στάθηκε ιδιαίτερα στον αγώνα των Banks και Charlotte και φαίνεται ότι πιστεύει πολύ στις δύο αθλήτριες και στη δυναμική του γυναικείου pro wrestling γενικότερα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Sasha Banks-Charlotte: Στο main event του Hell in a Cell; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top